Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in Zaligerhof Lent

Zaligerhof, alles wat u kunt wensen is dichtbij!


Zaligerhof in Nijmegen (Lent) ligt op een werkelijk fantastische locatie. Dicht bij het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong en tegenover Fort beneden Lent. Alles wat u kunt wensen is dichtbij, zoals winkels, sport, natuur, water en een snelle fietsverbinding naar de oude binnenstad.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder. Op de begane grond heeft u het comfort van vloerverwarming en via de zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen stroom op. Daarnaast zijn de woningen gasloos gebouwd.

Kortom: Huren in Zaligerhof betekent zorgeloos wonen in een duurzame woning op een fantastische locatie met alle voorzieningen bij de hand!

Heeft u interesse in een woning? Houd onze verhuurwebsite in de gaten en schrijf u in!

Locatie